Behöver värme!

Tänk va skönt det skulle vara om sommaren kunde komma, hur skönt skulle det inte vara? Jag vaknade imorse av att det regnade och det var allmänt trist ute. Känner ingen insperation av att skriva är på bloggen just nu, känner ingen insperation till något nu. Vill bara slippa skolan och jobba som reseledare!

Snälla, låt mig komma in på utbildningen!

vem vet, kanske vi syns där ute i världen!

// Kristoffer

Resan går vidare!

Idag är en helt underbar dag, solig, molnfritt och allmänt varmt! En dag som jag helst skulle vilja spendera på semester än att vara sjuk.

Som ni säkert har förstått så älskar jag att resa, se världen och andra kulturer! Jag längtar verkligen till den dagen då något resebolag ringer mig och säger att jag får komma på en intervju för reseledaryrket.

Gillar du att resa lika mycket som mig? klicka på Tickets-banner här nere och vinn en All inclusive resa för 4 personer till underbara Turkiet!












Hitta billiga resor hos Ticket!


1 Juni

Då är det dags att söka till Fritidsresors reseledarutbildning. Utbildningen kommer att sätta igång i September om allt går som jag vill! ;) Jag kommer med Louise att vässa mitt personliga brev + CV. Jag kommer göra allt som står i min makt!

Tänk hur mitt liv skulle förändras om jag kom in, skulle slippa kalla Sverige och jobba utomlands! Men självklart känns det lite tufft att lämna sitt hemland och familjen och bo utanför SVeriges gränser i 6-9 månader!

Idag gjorde jag även en beställning på inlines + tillbehör, nu skall jag bli sportig och ha kul samtidigt. 

Kommer snart skriva ett längre inlägg när skolan har lungnat ner sig, har mycket nu i skolan. 

Vem vet, kanske vi ses där ute i världen!

// Kristoffer 

RSS 2.0